Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skygg

 


~ ¤ ~

Nyligt ha sjungit unga

hör nu hör
ännu en gång
hör

min ande ut
din inandnings kamp

tystnads platå

sov nu sov
ännu en gång
sov

min ande in
din utandnings lättnad

vilats ridå

faller för sagans sfärs
lilla rå
ekon runga
i tomhet

min hand söker avtryck
närhet

fager fägrar
lyssnar sig lov
förunnad i evig gunga

vaggad till ro
vaggad i tro

sov nu sov
i ditt bo

sov

Tids nog de gamla sjunga

~ ¤ ~


 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-04-04 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri