Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I många år har detta fortgått, ett par decennier minst, många av offren är tonåringar nu, och äldre....


CARTOONS- HJÄRNTVÄTTAR VÅRA BARN !

Har Ni, MAMMOR OCH PAPPOR, sett på dessa CARTOONS någon gång ? CARTOON NETWORK, DISNEY CHANNELS mfl mfl (?) .
VÅLD, MISSHANDEL, KRIG, MORD,VANDALISM är VARDAGSMAT FÖR VÅRA SMÅ TELNINGAR i DESSA SAMMANHANG !!
DAG EFTER DAG \"MATAS\" DE MED DESSA VEDERVÄRDIGHETER ! TECKNAT, ASCH, DET ÄR VÄL INGET, DET ÄR JU INTE VERKLIGT, SÄGER \"FÖRSTÅSIGPÅAREN\" . MEN VAD VET VI, VAD HÄNDER INNE I BARNAHUVUDENA, VARFÖR ESKALERAR VÅLDET I VÅRA GRUNDSKOLOR OCH VARFÖR GÅR VÅLDET LÅNGT NER I ÅLDRARNA, FINNS SJU-ÅTTAÅRINGAR SOM SLÅSS DAGLIGEN !
VI VUXNA BORDE FÖRSÖKA MOTVERKA CARTOONSVÅLDET ! FÖRSÖKA LYFTA FRAM GLADA OCH VÄNLIGA BARNPROGRAM, LITE AV GAMLA \"BJÖRNE-STUKET\" OCH LIKNANDE..
VI BORDE BOJKOTTA DESSA \"USA-INFEKTERADE\" CARTOONS-SERIER !
VAD TYCKER NI FÖRÄLDRAR ?




Fri vers av Mats Henricson
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-04 12:08



Bookmark and Share


    Askes
Bojkott är kanske att ta i, men visst, jag tror också att barn influeras av det de ser. Som förälder får man använda sitt sunda förnuft och försöka sätta sig in i vad barnen ser på TVn, det är min åsikt kring det hela.
2008-06-01

  Betlehemsstjärnan VIP
jag har så många gånger reagerat på vissa program.
Nu har jag förmånen att inte ha dessa kanaler, håller
mig till 1 2 och 4:an...
Men det ondskefulla i dessa teckande serier, förvrängs till nåt
oskyldigt...
Men minns barnamorden i Norge, för ett ex antal år sedan.Sedan mordet här i sverige som barn utförde..
Hmm..det är förstås väldigt svårt att avgöra vad som orsakar detta, men visst borde en del program bojkottas. Håller med!!/B
2008-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Men i många teckande
filmer, löses problem
med våld... Våld föder
våld sägs det ju, och
är man på denna idé
såld...
2008-04-04

  aol
håller med dig om det är så har alldrig sett progrmmet
bravo Mats
2008-04-04

  Shininkagemusha
Själv får jag huvudvärk av att läsa stora bokstäver.


Men; det bästa sättet är att erbjuda alternativ. Alternativ till tv:n, alternativ till våld, alternativ till grälla fyrfärgade animeringar.
Men känner mig påkallad att påpeka att våld och barnkutur finns så långt tillbaks som då vi plötsligt separerade barn från resten av mänskligheten. Jag tycker sagor kan var rejält otäcka dom med. Och min son sprng och gömde sig när han såg tomten bli osynlig i trolltyg i tomteskogen.

Det är ingen lätt fråga.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska