Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
släktbesök


Nu ska

Jag spara!

så att jag till finland

och frankrike kan fara

träffa släkten.

Men ej till sahara fara!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-06-14 15:12



Bookmark and Share


    MettevonSchreiben
Kul dikt, ett litet fniss undslapp mig.
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin