Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. tack för inspiration P :))


LimEriklimerick

 

Lim-erik, snickar'n i Enskene by
skrev vers på trä och spikade i bly
och inte han alls
me frun tog en vals

Herr Urk hade hamnat där ny




Fri vers av Pot Pourri
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri