Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterplanering

 

 

"Jag önskar mig så en riktig semester!! Det skulle vara skönt!"

(Skaffa dig ett jobb)

"Underbart skulle det vara att med gott samvete ta sig en lur och känna att vilan är befogad."

(Hm.. gör rätt för dig först!)

"Men varför är du med ett fast jobb så arg på mig?"

(Idioter och lathundar bahh!)

"Jag byter gärna min förädiskt lömska kropp mot ditt lönekuvert och lagstadgade semester, mot dina arbetskamrater(ja hull och hår i utbyte av vardag), trygga rutiner och det där extra att unna sig, kunna sig göra när planerat var! Byter gärna, så gärna med dig!"

(Hmm..)

"Det skulle vara så skönt... slippa svika andra och hoppas på förståelse, med 'Tyvärr, det går inte som sagt var men jag hoppas en annan dag....?"

(Hmm..)

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-04-04 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri