Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker du att livet är en Berg och dalbana, så tycker jag

 

 

                                 A T T  D E T  M E R  Ä R  S O M

 

 

 

                                                Fritt

                                                 

                                                 fall                    

 

 

                                             Lustiga huset                              

 

 

                                            Slänggungorna                     

 

 

                                             Farfars bilar                              

 

 

 

 

                                         U P P S K J U T E T

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-04 19:16



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Jag säger Pariserhjulet, himla segt ibland men underbart uppe på toppen
2008-04-05

    Sockersöta_Jag
Hihi:) Den var kul :D / Sanna Sol
2008-04-05

  Leif Furstedt
variationsrikt...
2008-04-04

    Olives
jag håller med dig.
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Spöktåget
2008-04-04

    sunnanvind
Hihihi!!! Ja visst!
2008-04-04

  Uppochner
Gillar din tanke :)
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter