Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett år senare.

ett år har gått
endel saker har förändrats
andra inte



men tårarna
dessa svåra tårar
som aldrig tycks rinna ner för kinderna
de kommer lika lite
nu
som





och jag frågar mig
ett år senaare
fortfarande tvekande och rädd
nästan skräckslagen


är det fel på mig?




Övriga genrer av fröken brun
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 21:33



Bookmark and Share


    Trast
Ja, kanske... men det är nog inte irreparabelt.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

fröken brun