Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. miljö.. symbolikkänsla, martallen är dock martallen


Martalls rö räta

 

 

falna Himmel
falna fall ännu dala

Eon dimmas duk

huka timotej
tider nalkas
huka axgömma
förslut

svartna Hjärta
dö svartna kallt
lägra höst

ej mörker

svartna kallt

jämvikt bölja balans
upp gråeko viska

Upp

Fe
martalls rö räta

Moderns intolerans vägra
med rätta


[svänga stjärnespö]
[svänga stjärnespö]

förgäves

Vitt
svälja Hemlighet
myrens Mö

Tröskel
roten
martalls kottefrö

skam länge
boten dölja

barn bära börda
Modern bära barn

tungsint dra på lögn och svek

Himmel falna fall
Himmel dala dölj
Eon huldra

hemlighet bevara

märgesår
snart blotta

snart

barnabot
barnabot

bördas unkna
Gåva

svartna hjärta
svartna

ner i myr

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 19:27



Bookmark and Share


  camillala
väldigt poetiskt
så vackert!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri