Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den här med wewill


Jag fäller tårar för dig

Tårar som faller
jag fäller de för dig

Livet försvåras
för var dag utan dig

Men livet blir inte heller bättre av att leva
med dig

För jag älskar dig för mycket
har för dig fattat tycke



Jag älskar dig fortfarande lika mycket
Även att du gång efter gång sliter mig i stycken

Fast det är inte du som krossar mitt hjärta mest
Det är avståndet som känns värst...




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR