Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuck it all ..... jag e full på likör


dra åt helvete brudar

Dom använder sitt sunda förnuft och där är jag inte inräknad
för jag är utelämnad därifrån och så kommer det bestå
för kom ihåg människor

Det finnn allting någon bätte
någon snyggare
någon vackrare
någon coolare

och jag finns inte där
jag vet inte vafan jag är men jag vet i alla fall att jag inte är värd att älskas
förutom kärlek från familjen så det är det jag får leva och lever för för
så till alla brudar där ute säger jag en sak


NI kan dra åt helvet !





(är du bättre själv? )




Fri vers av absurdity
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 01:14



Bookmark and Share


  mayhem and order
.....o. bara för att du gjorde detta \"statement\" så dyker det upp nå´n som är helt motsatsen;-) Brukar vara så tror jag, titeln talar här.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

absurdity