Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderade på om jag skulle skriva en till om hur du stulit mitt hjärta när jag drunka i dina ögon lr liknande men tyckte det blev bra avslut på så här =) Hope you think the same ^^


My definition of heaven.

The way you make me feel,
Its my definition of heaven.

When you touch me,
That\'s my way to fly to heaven.

When ever I\'m with you,
I\'m happy.

But It\'s when our lips collide,
You truly take my words.




Fri vers av Haugen
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-05 04:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbart vacker liten kärleksdikt
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen