Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. skola -80tal.. och nej, no njet non a-l-d-r-i-g mer gå så långt..


Vemods besksöta insikt

 

och tomhet lade sig följsamt

förstående
längsmed närhet
tillplattad hållande andan
tätt inpå
som för att invänta så nära som möjligt

en sista njutning

förklaring förutbestämd
ännu ofödd

slutlig stämplad vitlögn

bägge visste om



Fri vers av Pot Pourri
Läst 287 gånger
Publicerad 2008-04-05 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri