Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


KÄRLEK ÄR SLÖSERI PÅ TID

jag tror inte på kärlek
sånt där är bara slöseri på tid
det liksom bara slösar bort våra liv
men alla svalor, fjärilar
alla fåglar i min mage
vägrar lämna mig ifred
när du är i mitt blickfång
och en känsla som kolsyrad dricka eller något
sprider sig i mitt blodomlopp när du ler
och alla stjärnor i dina ögon
och din gräddvita hud
och dina rödrosiga kinder
och de där fjärilarna
som likt förbannat aldrig lämnar mig ifred
fastän jag ber dem sluta flaxa med vingarna
liksom orsaka en storm som
sprider sig till mitt hjärta
och jag vill bara falla framför dina fötter
för att sedan aldrig resa mig igen
eller bara kasta mig i din famn
och vi skulle kunna gå
hand i hand en sommardag
under månen
prata bort några timmar
för att sedan kyssas i några till
och du skulle kunna planera
en romantisk middag för min skull
som slutar med att makaronerna bränns
och du sitter med telefonen mot örat,
beställer pizza från närmaste pizzeria
och du skulle kunna springa
till affären i regnet
tio minuter innan de stänger
bara för att köpa mitt favoritgodis
\"I would do anything for you, baby\"
skulle du kunna säga och le
men jag är ju inte den
som tror på kärlek
för sånt där är bara slöseri på tid
kärlek liksom bara slösar bort våra liv
(hey, vill du slösa bort mitt?)




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 497 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT