Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mig handlade det direkt om kärlek

jag bad tyst om att få se mer av ditt inre
- för mig handlade det direkt om kärlek

jag ville aldrig
men
trots att jag så väl visste att vänskapen måste ha sin gång så lyckades mitt hjärta hoppa över det stadiet

dina ord ekar i mina öron
hela du har fastnat,
i mig

jag bad tyst om att få se mer av ditt inre
i hopp om att se något som skulle avlägsna dig från min näthinna, skölja bort dig från min hjärnbark
- men för mig handlar det nu ännu mer om kärlek



attans .




Övriga genrer av ettjag
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-06 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar kärleksdikt..gulligt slut *L*
2008-04-06

  Maria T
Attans vad detta låter bra tycker jag
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag