Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NOBODY SAID IT WAS EASY NO ONE EVER SAID IT WOULD BE THIS HARD


DET GÖR SÅ JÄVLA ONT NÄR MITT HJÄRTA SLÅR FÖR DIG

jag sitter med hjärtat i handen
som en blodig klump omsluten
av mina fingrar känner hur det
långsamt slår bakom dem jag
vill bara kasta det i väggen
skrika åt det att det ska sluta
slå

för det gör så jävla ont
det gör så jävla ont
när det slår för dig

när mitt hjärta slår för dig och för
ditt leende och dina tänder som
blänker som vita stenar bakom
dina ljusrosa läppar och för dina
ögon som glittrar som kristaller
som stjärnor som blinkar på den
svarta natthimlen som gatlyktor
som hjälper mig att hitta hem
eller kanske bara som diamanter

det gör så ont i mitt hjärta
när det slår för dig och det gör
så ont när du ler när du ler fast
inte på riktigt åt mig utan bara
ler för att verka lite trevlig

det gör så ont när du pratar
med mig när du säger saker
som att det är fint ute istället
för att säga att jag är fin

jag sitter med hjärtat i handen
känner hur det slår bakom mina
fingrar jag vill bara kasta det i
väggen och skrika åt det att det
ska sluta slå för det gör så jävla ont
det gör så jävla ont när det slår för dig




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-05 16:59



Bookmark and Share


    eventualiteter
\"som att det är fint ute istället
för att säga att jag är fin\"

jag gillar det.
applåder,,
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT