Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap

 

 

när du ger mig frihet

(i tillit och av glädje)

att leva mitt eget liv
i enlighet med de tankar och känslor
som är av betydelse för mig

låter du dörren tillbaka till dig stå öppen

det är på det sättet

som min återvändo till dig är garanterad


för frihet inom vänskap och kärlek
är det enda riktigt sanna

vi kan ge varandra

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 370 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-04-05 19:01



Bookmark and Share


  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Kan bara instämma!

eller... Applådera kan jag oxå så klart.
2008-04-07

    johanni
En tanke.
Är det vänskap att gå, och samtidigt kräva av den andre att hålla dörren öppen tillbaka, För om den inte hålls öppen, så är det inte vänskap.
2008-04-07

  Lena Renman
Så sant så sant
lena
2008-04-06

  Björn Karlsson
Bravo violen
2008-04-06

  Bjarne Nordbö
Du har fattat.
2008-04-05

  Elaine.S VIP
Instämmer i dessa visdomsord
2008-04-05

  Spider
Jepp så sant! bra utryckt...
2008-04-05

  Lena Krantz VIP
Det är så sant!
Alla försök att stänga inne .....gör att personen pekas mot porten...he he
Håller med någon här nedan om din alldeles egna fina ton som gillas mycket!
2008-04-05

  Lilla My* VIP
Fint och så sant**Applåd för klokskapen**
2008-04-05

    Erika H
Ja, precis så är det.

Snyggt levererat med din speciella mjuka ton.

Gillas!
2008-04-05

    *Zenobia*
väl talat vännen... :)
2008-04-05

  Johan Bergstjärna VIP
Vist & snyggt talat!
2008-04-05

  Lyckohäxan Enediel
Så sant och vackert så! =)
2008-04-05

  thyra
Vackert skrivet om vänskap! `i tillit och av glädje´ fina ord som skapar god grund i dikten och i livet. Fint!
2008-04-05

    Ken Cassel
Svängdörrar

Kramar
: ))
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol