Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magnetyd

 

 

 

ur ett bett

slet jag sönder ditt sken

 

 

 

förlåt mig gud

men jag är bara en doberman




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 21:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sååå snyggt poetat!!!
2008-04-05

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
alla har \" sin \" plats :)
2008-04-05

  Lena Krantz VIP
Precis....och Gud skapade

också dobermanns

;o)
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#