Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....... ...... ..... .... ... .. .  .ö.  .d.  .e. .  .   .    .     .      .       .


Borta

 

.. så

 

¤

bara borta

poff

 

t   o   m

 

 

(en död vän eller nära släkting är ändå behandlingsbart)

 trygg i sorg

vetskap

får ta tid

ska

gör 

 

 

men borta..

är

bara borta

 

 

obehandlingsbart

¤

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-04-05 22:51



Bookmark and Share


    Firefairy
Snygg poesi... både text och layout
2008-04-05

  Dude
Härligt upplägg och bra poesi. Gillar den mycket
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri