Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din ångest

 

jag dignar under din ångest
fast jag bär den bara till låns
när du landar i min famn

som ett varmt bylte
klöser dig fast i mitt hår din livlina
till fasthållande och försvar
tung vridande dig in emot mig och bort

behöver och fruktar närheten

från dig till mig går en vetskap
om världens innersta tomhet
och allt man gjort mot de minsta små

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 23:28



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
så ont. Ser en sprattlande sugande suktande skäggig nittiokilosklump i en senig fingerstark kvinnas famn. Slutstrofen!
2008-04-07

  wayward - taiga
å, vi är bara människor, och vi trevar och famlar i varandras armar

jag blir uppriktigt berörd och känner min skam över de ok jag låtit mina käraste bära åt mig
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger