Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den här texten tillsammans med Wewill Vi skrev ett stycke var Han började


Jag älskar dig, jag älskar dig mer

Ditt leende min skatt
Det är helt perfekt.
Dina blågröna ögon
fångar mig direkt

När du skrattar gör du mig hel
Och lockarna i ditt hår är inte alls fel

Men jag älskar dig mer
Än bara vad jag ser
Varje ord som du säger
I min hjärna sen röjer

Jag älskar sättet du tar på mig
Du får mig att kännas som världens viktigaste tjej
Jag älskar att höra din röst
du är alltid till stor tröst

Jag gör det för dig
Världens underbaraste tjej
Varje sekund utan dig är en plåga för mig

Vi behöver aldrig ett ord säga
Vi förstår varann ändå
Jag vill alltid ha dig nära
Du får aldrig gå




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-06 00:26



Bookmark and Share


  Dead dreams living
va söt! :)
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR