Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lekt med min skärms skrivbordsbild, och ljud förståss :)


Gulöga

~~

oro
anad


flyter mot kulle skugga
gulöga stark

västlig klosliten jord
block av isen nedlagd fyrfotspost
i generationer trampdynad

stark slår larm

skära
av nedan - fel
dishöljd - fel
nära öga oljus - fel

näsborredarr örflack
sena spänd muskel skaka
gulöga kalla samling igen
uppväckt minne i cell
dansa på nytt

stark slår larm

väcker minne - flockhot nedärvd instinkt

överlevnads morrhår vibrera balansera
nosnära månstrålar glida glittra i dräkt av ande
gul gnistra glob hit och dit
stod still
hår av hin smeksamt leda in

kraft
vidare ut bland fränder

körsjunget gulrinnsflöde hem
från dolt nattljus suges
tills corona beklä siluettkjol
av måne bårdad granit

svaja mer orange
stenafrans

larm

15 års livgiven kung
segervisst vandra bland viden
högt kronad
förskonad som ung

mulehäng i felvind beta

föda nära för nära
död nalkas
aningslös

larm

ljusvägrad grå bära ålderton
urljud
nejdebud
skygga öron - tonande oroslugna
våg sköljut
sköljut fel

sjung

vända måne
vända
gulöga still
in under skinn genom hinna
trummande trance - sigill
vålnads rösts revir
på sten vaka

näthinnesyl fryst mot hållen anda i oblink
kungaskugga nära
vet ej


dags

att

fly


still gulöga still
bakom ragg omåne hel
grå mörkad nu
svart glansad
blådissvansad

vakt
stenstod is
kristallkant på nos

vacker

dunkelt mana bröder vänner kära - mana
öka närhet
sång stiger svetsa enhet
renhet harmoni

budskap - ljuds kofta

betare besjungen lugnad
ljudväg lömsk

inräktare mot skugga gå
klöve krona
kung
kvist brast - ljudvägsbrott

sång tystna

gulöga huka
glida genom kjol

signal

vet - berättar

smyget kan
börja

~~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri