Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden

Vår jord är vacker
även när solen inte skiner

Alla små detaljer
i massor
från minsta grässtrå
till en stor björn

Människor som ler
och är vänliga

Så får jorden sin egen speciella glans




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-06 15:45



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Visst är jorden vacker, liksom vi själva, skitsnygga när vi ler haha;)
2008-04-06

  thyra
Leenden föder leenden här på vår jord, och visst är jorden vacker. En dikt som värmer. Fint!
2008-04-06

    Lindizz
Underbar läsning och vacker bild, tack!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen