Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lera

Försöker knåda
den oformliga leran
till något fint.

Men den stretar emot.
Säger nej
gång på gång.

Ändå fortsätter jag
att knåda
som om den sagt ja.




Fri vers av Europee
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-04-06 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee