Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett samarbete med Wewill
Det som är skrivet med kursiv text har jag skrivit



Kärlekens gitarr



Vinden blåser runt bryggan som vi sitter på
Det finns inget som skulle kunna släppa in vinden till oss
För emellan oss finns det bara kärlek som spänts upp som en gitarrsträng
Strängen består endast av kärlek


Du smekte mig med din hand som ett plektrum på en sträng
la dina armar runt min nacke
böjde dig fram i en kyss som fick mina strängar att vibrera i takt till den melodi
som dina ögon skapat

Men allting var inte perfekt
Det började regna och himlen blev grå
Var är det där trädet jag såg förut, med sparvar på?
En sak fanns det som fortfarande var perfekt det var du
Jag hoppades att gitarrsträngen aldrig skulle gå itu


Jag slog ett par ackord
men allting blev falskt
Vi satt där och frös
men du höll mig varm

Jag kände hur allt blev kallt
även att du höll om mig
Jag hörde inte längre några strängar vibrera
Regnet fortsatte att ösa ner
Du finns inte i mitt hjärta något mer...






Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 21:19



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
beautiful! <3
2008-09-23

  Tymin
den här är himla vacker. fint med samarbete!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR