Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden speglar livet

döden för mig är svart

den är svart och oändlig

när jag tänker på döden
så tänker jag på universum

jag vet inte varför mina tankar dras just dit
men det är svart
och
oändligt

jag tänker tanken
att aldrig mer vakna. ALDRIG

när säger så, så fattar man inte innerbörden
innerbörden i aldrig. ALDRIG

i all evighet




jag blir mörk när jag tänker på det
helt mörk
kan inte tänka
kan inte koncentrera mig
på något annat
än att just veta att jag aldrig mer . ALDRIG mer kommer vakna

ibland känner jag att dessa tankar
dödentankar
kommer flygande till mitt huvud
objudet

då brukar jag ofta göra allt för att pusta bort dom
även fast det är svårt

jag vill inte vara rädd ,
jag vill vara glad ,
glad och njuta av livet.

men jag är rädd ,



fruktansvärt rädd .




Fri vers av henley
Läst 326 gånger
Publicerad 2008-04-06 21:31



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
fick mig också att tänka efter.. jag tänker faktiskt också på universum när jag tänker på döden. fin, läskig, bra :)
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

henley