Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag loggar in livet varje dag, som DU fuckface. ta det med reklamationsnämnden

 

 

skall vi gå bredvid varandra och räkna steg ?

ser du ! sand i tårna. dina skor drar mer vattenpölar än mig. hur många steg har vi gått ? 455473 ? på en halvmil brunnit med levern halvt adopterad till en formidabel hälbrägdare. du vet ju hur lätt jag kan sära på skallen och öppna upp hjärnan. plocka ut den och fylla den med tomrum. andas. vi andas tomrum. bara vi vet varför. detta sjuka tomrum. som vi kvider om,behöver. vi behöver nöden. som att pissa bakom en sossebod på norrmalmstorg. och ändå sträcker jag ut handen i en nedruttnad access; för att påstå tiden. Burger King. Mac och hans moster. skall vi knulla ? NEJNEJ! JAG HAR SETT DEN TUSEN GÅNGER. BORTA MED VINDEN. Jag älskar broarna över madison county. nej! inte cunt. COUNTY!

vad var det dä? en taxibil? går vi till kön eller dras taxibilarna till oss ?

JAG VET INTE!

ANTINGEN ELLER.

 

- tar du en tjuga och en fet insikt inatt?

- mig inte fatta..

- jag säger det igen..ett ögonblick..skall bara sätta på megafonen..

TAR DU EN TJUGA O C H EN JÄVLA FET INSIKT??

- mig inte förstå..har ingen gikt nej..min moster i iran..

- URSÄKTA MIG!! GÅR DET HÄR JÄVLA TÅGET TILL PAKISTAN??

-inge tåg..takksi..

- okey..kör ni på taxa eller ..?

 

--

 

 

jag vill vända DINA PANNKAKOR.

SÅTILLVIDA.

 

att hela du

är genomgräddad

 

av ett kåtslags vaktmästeri

jag har vad som krävs

när räfsorna bockar sig

 

hallå..?

 

HALLÅ?

 

 

HALLÅ?

 

SKALL VI GÅ BREDVID VARANDRA OCH RÄKNA STEG ELLER ??

 

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-06 21:56



Bookmark and Share


    Glittra G
\"jag vill vända DINA PANNKAKOR.

SÅTILLVIDA.



att hela du

är genomgräddad\" .... mm .... gillar detta :o)
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#