Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska dig



Likt strängar på en lyra, vill jag dela mitt liv med dig
Älska dig.
Vara din vän.

Inte binda dig fast, utan höra din melodi
Jag skall dansa för dig,
när du vill.
Hjälpa dig att stämma,
från och till.

Jag vill dela mitt liv med dig, likt strängar på en lyra
Älska dig.
Vara din vän.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 830 gånger
Publicerad 2005-06-15 09:36



Bookmark and Share


  Markattan
Fint om att vilja älska och finnas för någon annan när så behövs och utan att kväva denna och kanske också kärleken.
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp