Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

after work & pittmunkarna

 

 

och vi stämplar in tjyvtankarna

after work och vi gnider oss mot jeansen

- ska du ha en kåkktail ?

- kör vanligt

- va säger ni gåssar..kör vi på vanligt eller ?

--

 

- MASKINERNA SKRIKER!

- VA ?

- MASKINERNA SKRIKER!

- VA ??

-

 

- fyra årdinarys å en halvdansk..

- jaha.. och förrätt ..?

- vi kör på blacken direkt lixom

- fyra black and white ?

- ja..och en halvneger

 

--

 

- MASKINERNA SKRIKER!

- VA ??

- LJUDET VA! DU HÖR INTE VAD JAG SÄGER VA ?

- VA ?

 

--

 

- halvneger..? nej..nåt sådant har vi inte här

- ge mig menyn..

- varsågod..

- rullader med vitlökssprängda uberkiner..de e en halvneger..här..ta menyn nu..

-...då ska vi se..fyra nummer sju..och EN nummer elva..

- å så shotsen..

- jaha ?

- tio råa tequila..utan ägg..

- tio råa...utan ägg..såja..

 

--

 

 

- JAG HÖR DIG INTE!! DEN DÄR JÄVLA MASKINEN STÖR!!

- DET ÄR FÖR ATT DU ÄR PÅ ARBETET!!

- VA ??

- A R B E T E T!!

--

 

 

TT NYHETERna och klockan är elva...en fiskare hittades drunknad tidigt imorse norr om mälaren som varit försvunnen sedan tisdags kväll. De anhöriga är informerade och sjöräddningen varnar nu boende i området för att..

 

--

 

- men en fäktare är ju alltid en fäktare!

- men utan svärd då ?

- det heter inte svärd..det heter..vad fan heter det nu..florett?

- varsågod...tio tequila...

- florett? va fan e de för jävla fransksnurra? florett? typiskt..

- vad är typiskt ?

- alla jävla låneord!

- men har du lirat nångång då ?

- vaddå `?

- kört nån såndär..fäktning..?

- fäktat myggor har man väl gjort..

 

--

 

...den ryska handelsministern kom idag till gotland tillsammans med en delegation för att skriva på avtalet gällande den ryskägda pipelinen som skall läggas inom sveriges territorialvatten..

 

--

 

 

- ERE PAUS ?

- VA ??

- DE E PAUS!!

- STÄNG AV MASKINEN!!

- VA ??

 

--

 

 

- gamla rustningar måste va jävligt obekväma

- tänks dig en tolvkilosrustning..

- aldrig i livet..

- vafan..skriver white eagle fortfarande..?

- sepåfan..

- HEY! WHITE EAGLE..LÄGG NER VA..

- gefan i att lyssna av oss..

- WHITE EAGLE!! GÅ Å LÄGG DIG!

--

 

 

- håll käften era pittmunkar

 

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-04-06 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Humor på \"högsta\" nivå!
2008-04-26

    Glittra G
hahahaha ;)
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#