Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mycket barry white imorse ?


värmen (med extra smör)

Försöker klura ut vackra saker att säga åt dig
som en slags lockelse, något förföriskt
sen kommer jag på att du redan är här,
och jag ser dig istället djupt i ögonen.
stjäl värmen i din blick och utforskar den
till bristningsgränsen.
Den är fortfarande kvar när jag tittar tillbaka,
mitt emotionellt svulta jag skiner upp
helt utan lovord helt utan svar på frågorna.
så skiner jag, du får mig att acceptera livet
bara genom att vara du

jag hoppas att du inte försvinner.












Fri vers av absurdity
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-06 23:44



Bookmark and Share


  Lsk
tror jag ska dricka lite te
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

absurdity