Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tog år att förstå

 

Jag älskade ju dig
alltid
fanns du inom mig
från första gången
jag mötte din blick
då kärleken svepte
in i mitt liv

men 
jag förstod inte
att de var du
bara du 
som kunde vidröra
 mitt hjärta

och att det var du
som var vinden
som smekte mig lugn
långt ifrån
kändes din beröring
som mildrade min oro
 
i drömmarna
kom du till mig
och blåste in
kärlekens ord
i mitt öra

som tysta fjärilsvingars slag
vände och försvann
i krossad illusion
trampat glas
allt gick i krasch
 

livet gick vidare
med saknaden inuti
gjorde mig halv
hur jag än försökte
bejaka vad livet bjöd
så fanns längtan inom mig

tvillingsjälars
möte
i fel ögonblick
ord
som vägdes
tolkades fel

det tog år
att inse och förstå
att det alltid
måste vara vi två




Fri vers av * Ammi *
Läst 974 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-04-07 00:50



Bookmark and Share


  aol
så nära så vacker
läs min dikt, kär,
som ett kompliment till in egen
2008-09-07

  friheten
Sååååååååå vacker den är
2008-05-07

  Michaela Dutius
Oerhört vacker med en påtaglig och stark närvaro i orden
2008-05-01

  Manal
en text som jag innerst inne kan relatera till, ochsom vanligt skriver du med ord från hjärtat.
2008-04-08

    Morbide
så fin. jättebra beskrivet!
2008-04-07

  ¤Anne¤
gumman, vilken vcker text.
applåder
2008-04-07

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert och sååå bra skrivet!
2008-04-07

  Carola Zettergren
Så in i nordens vackert med
nerv hjärta och själ poetat!!!!
Applåder i massor!!! fenomenalt!!!
bokmärkes!!!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *