Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag är kärleken. Vit och tonlös

 

 

förväxlas inte med oskuld 

 

 

för skuld

 

är också en del

av kärleken 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 510 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-04-07 13:35



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
så enkelt, därför så sant

vackert, kanske ett magert omdömme här
2008-04-09

  Lena Krantz VIP
Beror kanske lite på vad man lägger i ordet skuld!
Snyggt hur som helst!
2008-04-08

  Lola
En aforism som förslår.
Jag håller med till max.
2008-04-08

  Peter G VIP
Sanna ord. Gillar din \"punkterade\" titel! Snyggt!
Blir skönt fragmentariskt.
2008-04-07

  sistermoon
Hatten av för dagens bästa!!
2008-04-07

  Kameleont
Underbar! Kramen
2008-04-07

  Carola Zettergren
Mmm suveränt poetat!!!
2008-04-07

    Glittra G
Mmm ... det är sant.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#