Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig sen att det var kärlek

 

Ögat som söker

sitt aldrig vackert

 

En självisk

tanke aldrig delad

 

Händer som

tar aldrig ömma

 

Läppar som

kräver aldrig mjuka

 

En själ som är

bunden aldrig fri

 

Ett hjärta som

ljuger aldrig äkta

 

Se mig sen i ögonen och säg

att det var ...kärlek

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 16:39



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Stark i ord och form.
2008-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Det blir svårt...
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter