Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge ska mitt hjärta skrika i tystnad?

Vill viska orden mitt hjärta bär på i ditt öra.

Kanske blir du mer uppmärksam då.

Sakta låta dom växa i ditt sinne.

Och om du inte vågade ta till dig orden som jag viskade.

Be mig säga det igen.

För jag vill verkligen att du ska höra.

Vill att du ska känna orden.

Inom mig ekar dom varje dag i rytmen av mitt hjärtas slag.

Och snälla om du aldrig lyssnat förut.

Hör mig nu.

-Jag älskar dig oändligt...




Fri vers av Puzzel_25
Läst 649 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 17:25



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en djup text om innerlig kärlek
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25