Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig dag

Mamma jag flyger igen
rätt genom mörkrets sceneri
jag vet vad du sa
att mitt liv är mitt ansvar
men jag behövde en ny lekkamrat
du vet som då när jag var barn
och önskade mig en hund oavsett ras
bara jag fick något att älska
och nu måste jag ha dessa piller
för att hålla huvudet helt
vad gör det mig till
förlorare
men de återupprättar balansen
så jag inte står i skuld till världen
du vet de där orden mamma
som får smärtan att avta ibland
kan du säga det med dina ögon
att det är ok
för vänner mamma
dem har jag tappat bort
och de du ser nu är
förtappade själar som tar en tur
med mig genom helvetet
och under tiden studerar jag på skönheten
och undrar varför jag alltid måste kämpa för att orka andas

men jag vet att du kommer alltid att vara hos mig






Övriga genrer av opheliavampira
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-07 18:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så hoppfullt!
Så starkt!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira