Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. näckad på 10 min, bunkra fasa bunkra.. schhhhhhh....


trigger - schhhh tyst så tyst

 

råkade bara trigga
ett minne . stort sår
gammalt

i detta liv tillräckligt
38 år tyst

tyst sen

(förlåt)

men
livet är så mycket mer
så mycket mycket mer
livet är mycket mer
livet är mer
det är det

är

mycket mer
Livet Är

..livet är..

mer?

(förlåt)

 

hell

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 20:19



Bookmark and Share


  isidore
Intressant, och ursäkta att för att jag inte svarade på ditt mail
2008-04-07

  Starfish-Aura
Ångest...
sjukt bra

//Mjao
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri