Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma tårar på en måndag

Så säg mig har vi fått nog nu
för du är överbevisad
och jag en labil nolla
som tittar på kattens tassande
och tröstande kring min hund
som snyftar i sömnen
Vad mer behöver vi veta
för att inse att tidsgränsen är nådd
och passerad
så rentvå dina händer från mitt öde
Evighetstempot är inte bra
om man samtidigt måste följa lögner
som dina sekundära sanningar
för marginalerna är små
och du är inte skäl nog att hata




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 20:35



Bookmark and Share


  mayhem and order
Nära, nära, nära...ska du ta steget..ut?
2008-04-07

  Gunilla VIP
Det låter uppgivet.
Lite tomt, som
förberedelse för
något nytt....
Spännande!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira