Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppföljning av min fibermyalgi


Träning och Rätt kost

Träna mycket har gjort
det gott för min värkande
kropp samt ändrat på
mat kosten.

Så mycket träning och
att äta rätt har gjort
mig mycket starkare
i mina ömma muskler.

Så en fördel till är att
försöka att minska i
vikt när man lider
av fibermyalgi är
också mycket viktigt.

För jag vill kunna må
bättre i min livsstill
så då är det bara att
köra hårt med träning
och äta rätt kost.

Så för mig är detta ett
högt pris för att jag
skall få må bra
till både kropp och själ.




Fri vers av Ann-christin
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin