Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleks förklaring till mina vänner!


Vare sig du vill eller inte

Jag kommer alltid vara med dig om du skulle lida,
vare sig du vill eller inte.

Jag kommer alltid hjälpa dig så fort jag hör dig skrika mitt namn,
Då vet jag att du behöver mig.

Jag kommer alltid försöka tala sanning,
jag hoppas du kan lita på mig.

Jag kommer aldrig låta någonting komma emellan oss,
Du är mycket viktigare än så.

Jag kommer aldrig att låta dig fara illa,
Jag har mer mod än så.

Jag kommer alltid hålla vad jag en gång lovat,
Det enda man inte bryter, är ett löfte.

Jag kommer alltid vandra vid din sida,
vare sig du vill eller inte.




Fri vers av J3RK
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK