Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack till allt av intresse

Ibland tycker jag att du är attraktiv
för du tittar på mina bröst
och sedan kommer den där vetenskapen
om att ditt namn är oviktigt
för du tillhör dem
som sviker och lämnar mig till sist

Tappa inte hakan
för denna freakshow har ingen happy ending
så du slipper fundera
på vad du ska säga
för att få mig att må bättre
säg ingenting

Ditt namn och min framtid går inte att kombinera
även om jag ibland får för mig
att önska
annorlunda




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 17:14



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Önskningar k a n
slå in...... ;-)
2008-04-08

  mikael ejdemyr VIP
Kunde infogas i Hamlet nånstans innan den olyckliga uppmanas bli nunna. Så rädd för att bli lämnad att - hon lämnar.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira