Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför!

Varför skriver jag dikter?
Vad har jag för nytta med mina dikter?
Skriver jag dikter bara för att få ut mina känslor?
Eller är det bara för att se vad andra säger om dom?
Dom är ju inte ens bra.
Mina dikter är inget att skryta om!
Eftersom jag skriver bara några ord, menningar som gör så att det bildas en dikt.
Nästan alla mina dikter är något med känslor.
Antingen är dom glada, ledsna kärleksfyllda eller något liknande.




Fri vers av Sandy_16
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-06-15 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16