Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vädjan till dig- om att inte ge upp

En innerlig vädjan, en innerlig önskan.
Om att du ska hitta någon slags förtröstan.
I min kvävda röst.

Jag försöker finna orden som kan skänka dig en smula ro.
Anstränger mig till det yttersta om att du ska, för mina tröstande ord,
Ha lite tilltro.

Att jag tror på att du kommer att bli, återställd.
Att de tårar du nu gråter, och de skrik du skriker kommer du le åt i återgäld.

Jag vill ge dig en portion av livet, och av hur det kan kännas.
Och jag vet att det är svårt, när det inte är lätt att hålla sig kvar och hoppas.

Men jag vill så otroligt gärna, att du ska veta, jag vill att du ska vänta och försöka leta,
Efter mening med ditt liv, för det finns.
Och du finns till för att finnas, inte för att ge upp och försvinna.

Du är här nu och du bär sorg i ditt hjärta.
Varje dag vet jag, är en ständig strid mot vad du tror är, evig smärta.
Men det kommer att bli okej, du måste välja att tro på mig.

Jag finns ju här, vid din sida och jag vänder mig inte om för att gå när synliga sår som nyanserar din starka smärta, får mig att så otroligt lida.

Jag finns ju här, och jag har gett dig mitt hjärta, mina tankar och min själ.
Och jag vill att du, den sanning jag är (ett löfte om lycka) inom dig bär.

Jag vill så gärna, att du ska veta, att det bara är en fråga om \"när\":
Min lycka blir din.
Och min sanning så starkt jag vet, blir din verklighet.
Att mitt sätt att se världen, blir ditt synsätt.
Hur glädje kommer att bli, ditt nya startfält.

Och jag finns här, alltid nära, så nära det kan gå.
Med själen och de hoppfulla tankarna, som jag låter dig få vila på.

Jag vill måla dig världen med vackra nyanser som kontrasterar den värld du befinner dig i.
Och säga dig \"älskling, lägg dig här tättintill och se vad jag ser, för allt mitt är ditt\".

Se världen igenom mina ögon och låt livet omfamna dig.
Älskade, känn dig fri.
Om inte igår, och inte idag så är imorgon en ny tid för dig, en ny tid där du inte behöver rusta dig för strid.

Snälla ge inte upp, stanna kvar hos mig.
Min kärlek och tro tar hand om dig.
Ge det tid, att bli, okej.








Fri vers av Chica
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-08 18:34



Bookmark and Share


  isidore
Väldigt bra att det finns människor som säger det som du säger det.
2008-04-11

  albertina
Så bra text jag tror jag har läst den tillräckligt många gånger nu =)
Den är pulserande. Stark och en sån text som tar en till andra sidan.
Jag älskar det jag läser. Texten kryper sig sakta in under huden.
Jag ryser.
Bokmärker helt klart denna fantastiska text
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica