Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar!

Hur vågar man visa sin kärlek till någon man gillar?
Visar han sin kärlek till mej?
Hur märker jag det i så fall?
Han har sagt att han ska göra en hemsida som visar hans kärlek till mej!
När jag tar studenten så vill han förlova sej med mej och bjuda med mej på en resa till ett varmt land.
Jag kommer säkert bosätta mej hos honom, när jag inte orkar vara hemma eller om jag bara vill vara med honom.
Om det någonsin kommer bli så.




Fri vers av Sandy_16
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-06-15 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16