.. tankar om kontroll till eget fängelse.. så lite som behövs men våga våga??" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. tankar om kontroll till eget fängelse.. så lite som behövs men våga våga??


Fossilfri

 

 

avskriva sig egenkontroll
går det
avleva sig egenkontroll
går det

kontrollera sin egenkontroll
går det



att bara släppa taget



ta ansvar för alla följder
ta beslut man står fast vid
ta även sig själv i beräkning
för överlevnad - även sig själv
går det

söker makten att släppa kontrollen
biter mig själv i rumpan
ler och rätar ut
sista krampaktiga

 

~
pekfingrets försök
stävja kvarhållen kontroll
självfängelset
med finger att synas
nästa
marmorväggs mönster
nästa borgbygge
~


fossil a la Maestro Ego
ska dö
dö dö dö

dö nu före sin egen död

som schaman dansa vidare
med döden på axeln

insikt om liv

Nu



Marmor fossilfri för nästa fas

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri