Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rätt gammal dikt


Älskar!

Jag älskar en kille som betyder väldigt mycket för mej.
Jag vet inte vad jag ska göra om han försvinner.
Skulle vara så ledsen.
Både han och jag vet att båda älskar varandra=)
Om inte jag och han hittat varabdra skulle jag inte vara så här lycklig som jag är nu.
Han finns alltid i mina tankar.




Fri vers av Sandy_16
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-06-15 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16