Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är Poesi?

Poesi är ord,
Poesi är menningar,
Poesi kan vara sorliga, kärleksfyllda och känslomässiga dikter.
Poesi är en fråga,
Poesi är en sak.
En sak som man skriver,
En sak som man skriver ut,
Få ut sina känslor och tankar.




Fri vers av Sandy_16
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-06-15 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16