.. tacksamhet = nyfödd skuldhärva?
.. krav på återgift = blindegots belöningsbehov?
.. Kärlek Är och därför inga krav, endast kram?  ger frågan: Ska man ens tacka? haha

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. tacksamhet = nyfödd skuldhärva?
.. krav på återgift = blindegots belöningsbehov?
.. Kärlek Är och därför inga krav, endast kram?  ger frågan: Ska man ens tacka? haha




Givande/Mottagande..hmm Fående

 

~~

Där beröm är
Göda

Där Dom är
Döda

Där kärlek är
Möda

 

Egot är blint
Hjärtan rädda

 

Där Jag är
är Du

Alltid och
Nu 

~~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-04-08 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri