Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Flamenco eller Twist

 

 

Plockat ur sammanhang

Fragment

omöjligt förstå - finns vilja?

 

 

Domen ligga lätt på lur

Clown på Cirkus sorgens illusionist

hoppa framför skygglappsbur

flamenco eller twist? 

 

 

Plockat ur sammanghang

Individ

omöjlig förstå - finns vilja?

 

Yta sällan skåda

mer

än Yta

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-04-08 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri