Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig romantiker skulle kanske uttrycka sig så här?

Om inget annat är det kanske ett bra upplägg för en t-shirt på Kiviks marknad....




Ny romantik?

Om du verkligen älskar någon låt honom/henne gå.

Om han/hon inte kommer tillbaks leta rätt på personen

och skjut den.




Övriga genrer av Arcadia1
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1