Vemod:  om inte man k-a-n ringa.. faller allt - ett Nummer är ett Nummer.. trots allt.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod:  om inte man k-a-n ringa.. faller allt - ett Nummer är ett Nummer.. trots allt.




Den Hängdes Tvång: Vemods sanna ansikte snart snarat


Värt allt

 

jaja den kärleken

ja den kärleken

trög är den

rädd

¤ - Last Drop Falls - never for a call - Sonata Arctica ¤

gryr

tids nog 

väl begrundad

för egen räkning

 

Värt allt




Fri vers av Pot Pourri
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 01:18



Bookmark and Share


  blåljus
spännande formulerat.. orden äger perspektiv =)
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri