Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. bland de värsta valen..


Lägga sina masker

 

 

bara lätt ana ovisshet
endast retning på säker fasad

spricka uti borgens mur
höljer blomma år från år
gul och envis lyser den
dör och åter föds igen


bara lätt ana ovisshet
mäktig känsla på osäker parad




Fri vers av Pot Pourri
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri